Nieuws

Van 10 tot 21 oktober organiseert Film Fest Gent het jaarlijkse filmfestival. De organisatie voorziet opnieuw educatieve filmvoormiddagen voor kleuters (vanaf geboortejaar 2020, dus niet voor peuters) en voor de leerlingen van de lagere school. De kinderen kunnen in Kinepolis aan laag tarief proeven van de betere film. Men voorziet voor de leerkrachten ook uitgewerkte lespakketten.

Hieronder vind je een overzicht van de planning. De leerkrachten laten het zelf nog weten als de kinderen vroeger dan 8.30 uur op school moeten zijn en of  als ze graag beroep doen op ouders voor begeleiding/vervoer bij deze uitstap. Alle kinderen zullen tijdig terug zijn om hun bestelde warme maaltijd nog te kunnen gebruiken op school.

datum klas(sen) titel van de film
woe 11 oktober 1ste, 2de  en 3de kleuterklas Onafscheidelijke duo’s
do 12  oktober 1ste en 2de leerjaar Robot Dreams
vr 13 oktober 3de en 4de leerjaar Kiddo
ma 16 oktober 5de en 6de leerjaar Zlata

Dank je wel om een fluohesje te voorzien. Voor de rest hoeven de kinderen niets speciaals mee te brengen.

We wensen de kinderen een fijne filmvoormiddag toe!

Met hartelijke ‘ciné-groeten’

Een reactie achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment