Nieuws

De voorbije tijd werd er hard gewerkt om het 23ste eetcafé voor te bereiden. Onze expliciete dank gaat uit naar de werkgroep die bestaat uit een aantal leden van het oudercomité en een paar leerkrachten. 

Via deze link kan je inschrijven voor het eetcafé van zaterdag 24 februari 2024. Het eetcafé wordt jaarlijks georganiseerd door de school in samenwerking met het oudercomité . De opbrengst gaat dit jaar naar het verder vergroenen van de speelplaatsen. Op het programma staat lekker eten, een tombola met leuke prijzen en veel gezelligheid.

We voorzien 250 plaatsen ’s middags tijdens de lunch en 250 ’s avonds voor het diner. Na inschrijving voer je de betaling het best zo snel als mogelijk uit omdat je dan pas effectief ingeschreven bent. Als je te lang wacht met betalen, zou het kunnen dat je plaatsen al ingenomen zijn. We geven aan de gezinsoudsten nog een flyer mee waarop een QR-code staat die ook kan gebruikt worden om in te schrijven. 

Kan je niet komen maar wil je de school toch financieel steunen? Dan kan dat door steunkaarten te kopen via deze link.

Als je problemen ondervindt bij het inschrijven, mag je ons zeker contacteren. In de bijlage vind je ook de flyer. 

We kijken alvast uit naar een gezellig samenzijn. 

 

Een reactie achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment