Nieuws

Dinsdag komt de schoolfotograaf langs op onze school. De kinderen zullen gefotografeerd worden in een losse pose. Er worden ook klasfoto’s en  foto’s met broer(s) en/of zus(sen) gemaakt. Er is bovendien de mogelijkheid om pasfoto’s te laten nemen.

Als school ontvangen wij een commissie op de omzet. Deze opbrengst gaat integraal naar onze gelijke-kansen-kas. Hiermee kunnen wij ouders die het financieel moeilijk hebben wat ondersteunen.

De verkoop (ook de betaling) van de andere foto’s zal zoals de vorige keer helemaal online verlopen via een briefje met een persoonlijke code.  Wie graag wat hulp heeft, mag ons altijd contacteren. We helpen je met plezier. Het is belangrijk om voor de aangegeven datum te bestellen. Dan worden de foto’s via de school aan de kinderen meegegeven. Later bestellen kan ook maar dan worden verzendingskosten aangerekend.

Dank je wel om je kind dinsdag kleurrijk te kleden en te voorzien van een brede glimlach.

Een reactie achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment